АРТи вдига адреналина край морето

АРТи вдига адреналина край морето

Верен на своята спортна натура младият изпълнител на музикална компания “Пайнер“ - АРТи не пропуска да се зареди с нова доза адреналин в свободното си време. В момента той е край морския бряг, където възнамерява да остане до края на лятото. От една страна, защото нощният живот там кипи с пълна сила, а от друга, че може да се наслаждава на любими водни спортове. Пред www.planeta.tv той сподели, че с удоволствие кара джет, но въпреки, че е любител на адреналина, винаги е внимателен. С този апел той се обръща и към всички, решили да се забавляват по този начин в морето.

”Обожавам водните спортове и винаги, когато имам възможност се качвам на джет. Тази година имам огромно желание да се науча да карам и кайт сърф, и мисля до края на лятото да го осъществя“, издава изпълнителят.

AРТи безспорно прави впечатление на публиката като изпълнител и като личност – за това говори големият брой на последователите му в социалните мрежи, а също и интересът към неговите музикални проекти. В официалния си Instagram профил той вече се радва на над 35 000 последователи, а 5 хиляди от тях са се присъединили само през последния месец. “Граната“ пък заслужено продължава да е сред водещите заглавия в класацията за хитове “Планета Топ 20“ това лято.

КАТЕГОРИИ