АРТи за любовта и “Пайнер”

АРТи за любовта и “Пайнер”

АРТи посвещава най-новия си видеоклип “Миришеш ми на секс” на своята първа годишнина в “Пайнер”, защото по думите му този проект е празник за него като творец. Това е повода певецът да бъде предизвикан за едно откровено и различно интервю от д-р Хари Янакиев, Мениджър на телевизиите с марката “Планета”.

“Това е една песен, която написах преди доста време за една от най-големите ми любови. По някакъв начин тя винаги стоеше в мен и знаех, че рано или късно трябваше да сложа точката на тази любов. С това парче слагам край, забравям за цялото ми минало, изчиствам се от него и мога да започна наново в сегашния момент и да гледам смело напред в бъдещето.”

Певецът разкрива, че към момента сърцето му е свободно, но като типичен представител на зодия Козирог никога не може да каже, кога една жена ще разтопи ледената преграда и ще се настани трайно в сърцето му:

“В момента, в който една жена ме разтопи, край. Аз мога да й свалям звездите в краката, всичко мога да правя за нея и дамите супер много се възползват от това нещо, защото си казват: “А, то АРТи е много добър и аз каквото и да направя, няма никаква драма.” Но в крайна сметка, зад усмивката винаги има нещо друго. Не злоупотребявайте с добрите хора”, споделя още АРТи.



Д-р Хари Янакиев казва, че една друга любов, музикална любов, е родена на 13 февруари. Точно преди 29 години на тази дата е създадена музикална компания “Пайнер” и не пропуска да попита АРТи, защо той самият е избрал точно тази компания:

“В музикална компания “Пайнер” на първо място аз се чувствам свободен, свободен като артист и като изпълнител. По никакъв начин никой не ми казва: “АРТи, ти ще правиш това или онова, ще се обличаш по този начин, прическата ще ти е такава.” В “Пайнер” няма нищо такова и аз като творец съм необременен. Абсолютно спокоен съм, че мога да правя нещата, които искам и които усещам.”


Изпълнителят си спомня, че когато е постъпил в “Пайнер”, всички около него са били притеснени, защото това е компанията, която издава предимно поп-фолк и народна музика, а той е завършил “Поп и джаз” и се изявява в друг стил музика.

“За мен това е предизвикателство, защото с удоволствие бих пробвал да правя и поп-фолк музика. За мен това не е нещо, което е лошо, точно обратното. Аз поп-фолк в друга компания няма как да правя, докато в “Пайнер”, кеф ти поп, кеф ти трап балада, кеф ти поп-фолк. Затова страшно много съм благодарен на целия екип на телевизията, на теб, Хари, на г-н Димитров. Винаги съм го казвал, няма друга компания или друг човек, който да ми е подавал такава ръка в България, за което съм вечно признателен и верен до гроб.”

КАТЕГОРИИ