АРТи звезда в мюзикъл

АРТи звезда в мюзикъл

АРТи споделя в “Автограф”, че през лятото прекарва по-голяма част от времето си на морето, в любимия Бургас и не крие, че морето му е на сърце. Предпочита тази дестинация, още повече, че и участията му през летния сезон, са предимно там. За кариерата си казва, че върви, но не бяга.

“Засега почти всички неща, които съм си поставил за цел преди една година, са се сбъднали. Така че продължавам смело напред. Оттук нататък искам да вървя само нагоре. Търся себе си, защото искам да експериментирам с музиката, която правя. Не искам хората да ме асоциират само като певец. Обичам да казвам, че аз съм артист.”

“Поради тази причина искам наистина да намеря своя стил и почерк, това, което максимално много ми приляга и затова постоянно експериментирам с визията, с музиката, която правя, с нещата извън музиката и затова не спирам  да работя.”

Пред водещата Галя Димитрова певецът признава, че не знае в коя светлина хората го харесват най-много – дали като певец или актьор, защото в тези неща е изключително себе си. Но тъй като музиката винаги достига до много по-голяма аудитория от хора, отколкото актьорството, съответно тя е доста по-емблематична за него, отколкото актьорското майсторство.

“Независимо от това, в момента съм наблегнал и на актьорските изяви. Дори имах честта да участвам в първия български мюзикъл, който се снима в България от 40 години насам. Аз не знаех, че от толкова време не е правен мюзикъл в България и приех участието на драго сърце. Очаква се да излезе в началото на 2020 г. Готвим го за 14 февруари догодина, понеже става въпрос за любов. В същото време има преплитане на страшно много ситуации, връзки, минало, настояще, бъдеще.”

“Сюжетът е много омагьосващ и се надявам и на зрителите да им хареса. Героят, в който аз се превъплъщавам, е много близък до мен като личност. Това беше и една от причините да приема това участие. Беше голямо удоволствие да направя тази роля. Направих и две парчета, които са бавни, в които се пее за любов, за истински отношения. Нямам търпение да излезе и да видя реакцията на хората”, казва още АРТи в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ