Абитуриентски бал с Ивана

Абитуриентски бал с Ивана

Ивана е специален гост в рубриката “Фолк клуб” на юбилейния брой 900 на предаването “Фолкмаратон”. Зрителите на телевизия “Планета” знаят, че това е мястото, където ние питаме, а вие отговоряте. Отличниците, които знаят правилният отговор на нашата загадка, винаги получават награди.
Тъй като случаят е специален, този път наградата е една, но затова пък каква. Певицата на народа, Ивана, ще подари роклята, с която представи своята песен “Остави ме” на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2011 година, които се проведоха в зала 1 на НДК.

В разгара на абитуриентските балове тя ще зарадва един от почитателите на предаването с този специален подарък.
Тя е избрала именно тази рокля, защото по нейните думи, този тоалет й е донесъл много успех и късмет и иска да предаде тази положителна енергия на един от зрителите на телевизия “Планета” и “Фолкмаратон”. За да участвате, а защо не и именно вие спечелите, трябва само да отговорите на въпроса:

Коя песен от репертоара на Ивана се превърна в химн на абитуриентите?


Очакваме вашите отговори в официалната страница на телевизия “Планета” във Facebook, в специално създаденото за целта събитие - “Абитуриентски бал с Ивана”.
Отговори, дадени на място, различно от това, няма да се считат за валидни и няма да участват в жребия. Може да давате своите предположение от момента на публикуването на събитието до 12.00 часа на 20 май. Победителят ще бъде изтеглен и обявен от водещата Изабела Савова в брой 901 на “Фолкмаратон”, чиято премиера е на 21 май от 18.00 по “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ