Абитуриентски бал за Милко Калайджиев

Абитуриентски бал за Милко Калайджиев

На 24 май, в Деня на българската просвета и култура, Милко Калайджиев отново ще усети емоциите на абитуриентския бал. Заедно със своята съпруга Маргарита ще посрещат гости за завършването на Средното образование на своите близнаци - Алекс и Антонио. Балът на двамата ще бъде в Хасково, където те учиха в ГПЧЕ “Проф. д-р Асен Златаров”. Този миг със сигурност ще върне и популярният им баща години назад, за да си припомни най-вълнуващите ученически мигове.
Съвсем скоро Милко Калайджиев ще бъде специален гост в “Бащино огнище“, където ще разкаже за своите нови фолклорни проекти, които вече може да гледате в ефира на телевизия “Планета Фолк“. Пред www.planeta.tv музикантът обяви и два предстоящи поп-фолк проекта, които ще радват феновете през Лято 2018. В тях Милко Калайджиев няма да бъде сам, но засега не издава кои изпълнители е избрал да бъдат негови дуетни партньори.
Вчерашният ден също бе забележителен за певеца, защото неговата интерпретация на световния хит “Шушана“ стана победител в шоуто за преобразяване “Като две капки вода“. Актьорът Иван Юруков много точно се превъплъти в Милко Калайджиев, с което спечели вота на журито и публиката. Оригиналът на образа – самият Милко Калайджиев пък не пропусна да запечата гостуването си в студиото с много снимки с участниците във формата.

КАТЕГОРИИ