“Акула” изядe конкуренцията в YouTube

“Акула” изядe конкуренцията в YouTube

Емилия и Денис Теофиков се събраха, рискуваха и създадоха мини-филма “Акула”. Тяхната формула определено се хареса на меломаните, които броени часове след премиерата изстреляха песента начело в  българската трендинг листа в YouTube. Към днешна дата лентата има близо 1 500 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial. Мениджърът на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев, се срещна с Емилия, за да разбере интересни подробности от кухнята на новия проект.

“Акула” – единственото нещо, което мога да кажа е, че положихме много труд за видеоклипа. Доста се измъчиха всички, понеже трябваше да снимаме много часове, имаше много визии, много актьорска игра. Надявам се, наистина да се хареса, защото вложихме, и сърце, и душа, и труд, и средства. Мисля, че песента е много актуална за клубовете като ритъм, бийт, текстът също.”

“Денис е в една възрастова граница, която много харесва новото звучене. Смятам, че “Акула” много ще се хареса от публиката на Денис, а моята публика няма да бъде изненадана в никакъв случай. Тя си знае Емилия как пее. И за едната, и за другата аудитория ще бъде интересна тази песен и мисля, че ще бъде приета доста добре”, споделя изпълнителката.

Добрата новина е, че “Акула” има продължение и скоро всички ще могат да разберат развръзката на драматичната история. Втората част на мини-сериала с главни действащи лица Емилия и Денис Теофиков се  казва “Тръгвай си”.

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ