“Алианц Арена“ в Мюнхен посрещна Галена

“Алианц Арена“ в Мюнхен посрещна Галена

Балканско парти в Мюнхен събра феновете на Галена в Германия през изминалия уикенд. Певицата бе гост на българската общност, за да й подари добро настроение през есента със своите горещи хитове. “Паника“,  “Добре ли си“, “Феноменален“ са само част от заглавията, които звучаха в съботната нощ, а купонът продължи до ранните часове на следващия ден. Така започна и един личен празник за изпълнителката и нейното семейство, а именно рожденият ден на любимия й мъж, Галин. Най-голямата емоция за тях обаче бе посещението на стадиона “Алианц Арена“, часове преди партито.

Там звездното семейство аплодира на живо любимия си футболен отбор “Байерн Мюнхен”, а като истински фенове Галена и Галин не пропуснаха и с облеклото си да засвидетелстват своите пристрастия.
Срещите на певицата с българите зад граница тази есен няма да се ограничат само до Бавария, защото в края на ноември Галена и Фики се отправят към Америка. Вече са обявени техните концерти в САЩ и Канада - на 27 ноември те ще пеят в Лас Вегас, Невада, на 29-ти изпълнителите ще бъдат гости в Торонто, Канада, а на следващия ден те ще възпламенят най-многобройната българска общност в Чикаго със своите песни.

 

КАТЕГОРИИ