Андреа, Емилия и Avi Benedi за наградите и новите проекти в “Звездно”

Андреа, Емилия и Avi Benedi за наградите и новите проекти в “Звездно”

Продължават телевизионните срещи със звездите на телевизия “Планета” зад кулисите на 13 Годишни музикални награди. Тази седмица в “Звездно” ще научим какви емоции вълнуваха Андреа, Емилия и Avi Benedi само минути след като бяха отличени със статуетки по време на церемонията.
Андреа признава, че се радва, че през изминалата година е успяла да реализира 4 успешни проекта, част от които са били предназначени за международния пазар и са се наложили като хитове.
Изпълнителката за първи път разказва за своя нов музикален проект, който ще представи доста изненади.

“Въпреки, че “Кой ще му каже/Boi Tegali li” е песен на една година, много сме щастливи с Ави, че се оцени и награди”, признава пък Емилия след като първия й съвместен проект с Avi Benedi им донесе наградата за “Дуетна песен на 2014”.

Певицата смята, че тази награда е била заслужена, въпреки наличието и на други успешни и хубави дуети, защото през цялата година песента се е приемала много добре, оглавила е доста класации, а хората още с пускането й в ефир са я одобрили като цялостен проект.

“За мен е важно да вземам награди, които са свързани изцяло и само с музиката. Не би ме зарадвала награда, в която не е включен гласа ми и таланта, който Господ ми е дал да развивам”, споделя тя относно важността на призовете за един изпълнител.

“Благодаря много. Дойдох в България с една песен, спечелих и съм много щастлив. Какво повече мога да кажа”, с вълнение признава и Avi Benedi. Изпълнителят разкрива още, че подготвя нов проект, посветен на любовта, който освен за него е специален подарък и за всички българи.

КАТЕГОРИИ