Андреа и Преслава пяха в Кремълския дворец

Андреа и Преслава пяха в Кремълския дворец

През изминалия уикенд две от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” – Андреа и Преслава покориха Москва. Двете певици бяха специални гости в концертно-хумористичното предаване “TASHI SHOW”, което събира на едно място най-ярките шоу звезди на Армения, Русия и чужбина. Домакин на събитието бе Государственный Кремлевский Дворец. Това е първото гостуване на изпълнители от поп-фолка в най-престижната концертна зала в Москва.
Андреа поздрави публиката с един от най-големите си хитове – “Хайде, опа”, а Преслава с “Дишай”. И двете звезди останаха очаровани от топлия прием на московската публика, която бурно ги аплодира. Оказа се, че двете певици и техните хитове са добре познати в съседна Русия, където публиката очакваще срещата си с тях с истинско вълнение.
Освен с гласовете си Андреа и Преслава впечатлиха домакините и със своята неотразима визия. И двете заложиха на стилни тоалети, които елегантно подчертаваха изящните им фигури.
На следващия ден звездите на телевизия “Планета” не пропуснаха да се насладят на красивите забележителности на руската столица – Червения площад и Кремъл.
Андреа и Преслава посетиха и един от най-неустоимите молове в света – ГУМ. Певиците останаха впечатлени от красотата на Москва и си пожелаха съвсем скоро отново да имат възможност да я посетят и да зарадват с песните си руската публика.

КАТЕГОРИИ