Андреа – по-скандална от всякога в “Най-Добрата”

Андреа – по-скандална от всякога в “Най-Добрата”

В ефира на телевизия “Планета HD” и в официалния канал на “Планета” в Youtube - PlanetaOfficial, феновете вече могат да видят най-новото видео на Андреа към песента “Най-добрата”. Почитателите на певицата отдавна очакваха премиерата на този проект, с който тя отново доказа, че има с какво да ни изненада и впечатли. Минути след премиерата на лентата заваляха множество коментари както от български, така и от чуждестранни фенове, които не скриваха своето възхищение. Още преди премиерата на “Най-добрата”, Андреа сподели, че ще ни предложи един от най-скандалните си видеоклипове. От своя страна меломаните допълниха, че музикалната лента може да бъде определена и като една от най-атрактивните в дискографията на певицата.

Насилието, показано във видеоклипа съвсем не е случайно, уверява ни Андреа, защото с тези кадри тя иска да отправи свое послание.
Певицата е впечатлена от размера на насилието над жени, обявено в един от последните доклади на Европейската комисия и е решена да изрази съпричастност. Песента “Най-добрата” е по музика и аранжимент на Николай Пашев, текстът е на Мариета Ангелова, а режисьор на лентата е Станислав Христов – Стенли. Със свои вокали в парчето се включва и новият “Музикален идол на годината” - Анелия, която допринася за повече емоция в мелодията. Дали “Най-добрата” ще се превърне в един от най-големите хитове на Андреа и ще оглави ли музикалните класации, зависи и от Вас – нейните фенове.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ