Анелия: Човек не трябва да търси успеха от другите

Анелия: Човек не трябва да търси успеха от другите

Тази седмица Анелия е гост в специално издание на “Звездно“, което вече може да гледате в PlanetaTV Official в YouTube. Певицата споделя спомени от своето детство, от своя път в музиката, а открито говори и за мястото на наградите в живота:

“За мен детството е основата, семейството. Неслучайно хората са казали, че първите 7 години са от значение и средата, в която едно дете живее, изгражда човек като личност“.

Анелия не крие, че винаги, когато заговори за детството си, започва да се усмихва, защото е била едно изключително обгрижвано от родителите си дете.

“Расла съм в много, много любов. Но, за да съм искрена, трябва да кажа, че бях изключително отговорна и ангажирана като дете, така че моето беше полу-детство. Докато всички деца играеха навън, аз бях на частни уроци непрекъснато, винаги съм била в движение, но пък това ме е карало да се чувствам щастлива, тъй като това, което съм правила, е било изключително приятно – музиката  е живяла в мен още от самото начало“.


Към днешна дата Анелия признава, че се чувства докосната от Господ, защото си носи и харизмата, и късмета, а нещата просто й се случват.

“Естествено, аз давам страшно много енергия и плащам цената си. Искам да кажа, че нищо не ми се дава даром и не се получава така лесно. Но Благодаря на Господ, че имам късмета да попадам на хубави песни, да работя с изключителни професионалисти, с екип, благодарение на който, аз съм това, което съм и сега е момента да им кажа от сърце “Благодаря Ви“.

Говорейки за музика и песни, разговорът неизменно стига и до мястото на наградите в живота на Анелия.

“За мен наградите са нещо хубаво и това е отношение и уважение към артиста, който е дал сърцето, душата и енергията си. Но с годините съм осъзнала, че човек не е добре да търси успеха от другите. Защото наградата се дава от други хора, а няма такова нещо като “най-добрия“. Хубавото е относително понятие. Наградата е нещо, което е обратна връзка и стимулира артиста, но не трябва да е израз на това - “Аз съм най-добрия“. Това е много, много грешно понятие и аз не харесвам, когато човек получи награда, да лети в облаците“.


Изпълнителката признава откровено, че във всеки свой проект влага сърцето и душата си, и й се иска той да бъде оценен.

“Когато съм работила много през годината, когато имам най-силните хитове, когато имам хубави клипове – да, искам всяка награда. Вижте колко съм нескромна, но ако не я получа, животът продължава и се стремя да бъда още по-добра и още по-усърдна в работата си“, казва с усмивка Анелия.

За финал може да видите и кои са победителите в играта на Анелия и Ави Бенеди, посветена на баладата “Сърцето ми“. Самият Ави Бенеди също застава пред камерата на телевизия “Планета“, за да сподели впечатленията си от съвместната работа с обичаната певица.

КАТЕГОРИИ