Анелия: Най-хубавият подарък в моя живот е дъщеря ми

Анелия: Най-хубавият подарък в моя живот е дъщеря ми

С много любов и умиление Анелия си спомня за най-хубавата Коледа в своя живот. Това е годината, в която е очаквала раждането на своята първородна дъщеря Ивон. Тя се появява на бял свят на 29 декември 2003 година и е най-големият подарък, който певицата е получавала в живота си. Анелия е откровена, че обича Коледа и емоциите, свързани с посрещането й.

“Много обичам Коледа, много обичам да правим елхата. За съжаление още нямам време, защото всеки ден пътувам, а искам заедно с Ивон да я украсим – споделя изпълнителката в свое телевизионно интервю пред Диана Любенова, в което разкрива още – Винаги много съм се вълнувала. С баща ми правехме елхата и беше голяма емоция. Обичам коледното настроение, да има елха от по-рано, даже оставям украсата по-дълго, защото ми е по-уютно и красиво с нея“.

Анелия споделя, че се старае да бъде добър пример като майка, да общуват с Ивон, а най-важно е, че детето й има ценностна система и е станало добър човек.

“В момента говорим, че е важно да започне да намира себе си, да има хубава професия и да се чувства добре с това, което прави. Аз на нейната възраст вече знаех какво искам, имах поставени цели”, разкрива Анелия.

Поводът за тази телевизионна среща със звездата на телевизия “Планета“ е участието й като актриса в сериала “Скъпи наследници“. Тя признава, че дълго е обмисляла дали да приеме предизвикателството, но в крайна сметка е решила да се впусне в него.

“Това е нещо ново за мен. От хората разбирам, че играя естествено и ми се получава. Но снимките на продукцията са изключително трудни и изтощителни. Всичко е почасово, страшно много енергия хвърляш, а после всичко е за толкова кратко време. Когато трябваше да си уча репликите си казвах: “Тук ще импровизирам“. Обаче на снимачната площадка нещата не са така, както си ги представях – от А до Я всичко трябва да е по сценарий”, казва още певицата.

КАТЕГОРИИ