Анелия: Не мога да си представя живота без музика

Анелия: Не мога да си представя живота без музика

Тази седмица “Автограф” ще ви срещне с музикалния идол на годината - Анелия. Само след броени дни певицата ще изнесе своя трети самстоятелен концерт. Събитието ще се състои на 29 ноември от 19,00 часа в “Sofia Event Center”.
Анелия сподели, че въпреки напрежението около концерта, се чувства прекрасно. В момента най-важното за нея и за целия й екип е да организират всичко по най-добрия начин, да зарадват публиката, да имат конкретна, точна и ясна концепция и достатъчно време за добра подготовка, защото в това се крие 90 процента от успеха за всяко едно нещо. Другите 10 процента според певицата са късмет.

“Този самостоятелен концерт ще бъде подчинен на новия ми албум “Феноменална”, който ще се появи на музикалния пазар няколко дни преди 29 ноември. Реших да направя един подарък за моите почитатели и да ги зарадвам с песни от най-новия ми самостоятелен проект, като част от тях ще бъдат интерпретирани по много различен начин. Някои от песните, които са наложени през годините и са останали във времето като “Погледни ме в очите”, “Само мене нямаш”, “Завинаги”, “Продължавам”, “Обичай ме”, също ще бъдат представени на концерта. Другото интересно е, че зад мен на сцената отново ще е Дани Милев и неговия бенд, благодарение на когото стресът от този концерт е наполовина”, разказва Анелия в “Автограф”.

Изпълнителката разкрива, че на концерта ще бъдат представени около 20 песни. Всяка песен ще бъде облечена в специално осветление и мултимедия. Ще има хореографии на някои от по-динамичните парчета, но тя няма да се включи в тях. Казва, че усещането й този път не е такова. Иска й се да е по-обрана и по-спокойна, а атмоферата в залата - по-емоционална и интимна.
Анелия споделя, че през всичките тези години, откакто е в музикална компания “Пайнер”, се наслаждава на начина си на живот и на всичко, което прави и затова дните й минават леко и приятно. Приема работата си като удоволствие и признава, че без нея би била много нещастна.

“Не мога да си представя живота без музика. Била съм в трети клас, когато съм имала плоча в “Балкантон”. Завършила съм музикално училище, след това бях в чужбина да пея, като се върнах стартира кариерата ми с моите музикални продуценти от фирма “Пайнер”. Просто целият ми живот е свързан с музиката. Аз не правя нещата, защото трябва да ги правя, а защото това ми доставя удоволствие. Може би в това е магията. Винаги следвам мечтите си и съм положителна. Отказвам да мисля негативно и се обграждам само с положителни хора, които се стремят да постигнат нещо в живота и които искат най-доброто за себе си. А не да навредят на другите. Човек трябва всеки ден да се събужда с мисълта какво да направи, да е по най-добрия начин за него и да върви напред”.

КАТЕГОРИИ