Анелия: Отказвам да имам ограничения в живота си

Анелия: Отказвам да имам ограничения в живота си

Пролет е, слънчево е, красиво е и ще става още по-цветно, а това ни провокира да се срещнем с едно лъчезарно момиче в предаването “Звездно”. Мениджърът на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев, покани Анелия в парка пред Националния дворец на културата, а тя разкри с какви чувства я зарежда пролетта:

“Аз съм изключително топъл човек, така че за мен пролетта е едно ново начало, създава ми настроение, носи ми веселие и ми е слънчево. Много обичам този сезон.”

Певицата разкрива, че именно пролетта е периода, в който започва да създава новите си песни. Същевременно новите й проекти, са едно ново начало и ще бъдат много по-интересни и много по-хубави от предишните. Освен добро настроение, пред камерата на телевизия “Планета” Анелия демонстрира и перфектна форма. А за това, дали това се дължи на нова любов или нова диета, певицата е откровена:

“Чувствам се щастлива, а думата диета отдавна съм спряла да я използвам, защото смятам, че диетата е ограничение, а аз отказвам да имам ограничения в живота си. Когато съм била на диети, винаги след това има йо-йо ефект и затова се старая да имам балансиран начин на живот, да се храня здравословно и пълноценно, както и да слушам сигналите на тялото си.”


Съветът на Анелия към младите момичета, които искат да приличат на нея е, да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и е на мястото си.

“Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно.”

Като родител Анелия постоянно напътства своята дъщеря, дава й много любов и разбиране, но това не означава, че тя не живее по правила. В музикално отношение певицата се стреми да стои малко по-встрани, но подкрепя своята дъщеря:

“Ивон ходи на уроци по пеене при JJ. Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена.”


Песните на Анелия ни отвеждат и до Великобритания, където на 11 май й предстои голям концерт в Selby Center с едно голямо надиграване, един голям празник на българската музика. Това е поредна изява в Лондон на звездата на телевизия “Планета”, която казва, че обича да пее там.

“Много пъти съм казвала, че когато пея на българска общност зад граница, хората са жадни за нас и за мен отново ще е изключителна чест да съм част от този ден в Лондон. Още повече, ще бъдат в журито, което ще оценява участниците в надиграването, организирано от в. “Будилникъ” и инж. Емил Русанов.”

КАТЕГОРИИ