Анелия: Цената на славата е висока

Анелия: Цената на славата е висока

Една от най-харизматичните изпълнителки на “Пайнер”, Анелия не крие, че посреща 2023 година на крилете на любовта. Певицата е щастлива и изпраща удовлетворена 2022 година. В телевизионно предаване тя не скри, че през годините на сцената е платила и съответен данък, защото цената на славата е висока.

“Всяко нещо си има своя цена, внимавайте какво си пожелавате…” – откровена е Анелия. - “Важно е да имаш мечти, да следваш целите си и да не се ограничаваш, но най-трудното е балансът.” – категорична е певицата.

Анелия споделя, че цената, която е платила за своята слава наистина е висока.

“Това, което аз платих, беше личният ми живот. По едно време залитнах в една крайност. Днес обаче съм щастлива и обичана жена”.

Звездата на “Пайнер” е на мнение, че всяка жена не трябва да забравя за какво е на този свят.

“Жената е нещо велико. Много жени забравиха да бъдат жени. Жената трябва да има работа, с която да се чувства пълноценна. Но не е добре да забравя за какво се е родила – да гледа децата, да създава уют, да пази дома, да дава любов” – смята тя.

От 2023 година Анелия очаква да получи още повече любов и признателност, както от хората край нея, така и от публиката. Обещава да ги дарява с цялата си любов, с хубави песни и много срещи в цялата страна, защото, както самата казва: “Не мога без публиката и без музиката”.

КАТЕГОРИИ