Анелия и DJ Живко Микс се събраха в “Шампион”

Анелия и DJ Живко Микс се събраха в “Шампион”

Анелия и DJ Живко Микс представиха в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube своя дует “Шампион”. Видеоклипът веднага привлече вниманието на меломаните, които побързаха да споделят положителната си оценка:

“Музиката е убийствена, бийтът е супер. Напомня на старите песни на Анелия, които бяха с поп-звучене в периода 2005-2009 година.”, “Брутална! Музика, текст, клип – всичко е 6!”, “Тази песен ми оправи настроението!”, “Браво на Анелия! Тази жена не спира да размазва, от къде ги вади тези хитове... Прати ги всичките в Зоопарка.”, “Бийтът разпуска и определено зарибява. Клипът е на високо ниво.”


Самата Анелия в свое интервю за телевизия “Планета” беше казала, че работи върху новите си проекти, които ще са различни, провокативни, ще имат пулсацията, ще имат и настроението.

“Аз правя това, което смятам, че е правилно, пък да става каквото ще. За мен като артист е важно да съм по-широко скроена във всяко едно отношение и смятам, че човек трябва да дава, а аз давам с музиката и песните си.”

Музиката и аранжиментът на “Шампион” са на Велислав Драганински, а текстът е на Петя Радева. Режисьор на лентата е Buddubbaz, а ефектните кадри са заснети от оператора Петко Андонов.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ