Анелия и Danny Levan се впуснаха в турско приключение заради “В моя ум”

Анелия и Danny Levan се впуснаха в турско приключение заради “В моя ум”

След като покори класациите с актуалния си хит “Гот ми е”, Анелия предлага нещо съвсем различно на меломаните. Това е дуетното парче с Danny Levan – “В моя ум”, което е в поп ритъм с етно елементи. Идеята за този проект се родила в студиото на композитора Мартин Биолчев, който запознал двамата изпълнители.

Интересното около видеото е, че е снимано в Турция. Чрез познат на Danny песента стига до ушите на Съветника по култура и туризъм при посолството на Република Турция в България, г-н Джемал Текканат и той толкова го харесва, че предлага съдействието си за снимки в южната ни съседка.
Така целият снимачен екип, начело с режисьора Павлин Иванов - Bashmotion се качва на самолета и прекарва няколко незабравими дни в град Алания, където са заснети кадрите. Клипът е летен, забавен, разбира се с любовен елемент, тъй като въздействащият текст, написан от Йордан Ботев, го изисква.

Визиите на изпълнителите също са много свежи, тийнейджърски. Те са дело на стилистката Августина Маркова-Тути, на гримьора Никола Иванов и коафьора Димитър Сукалински от салон “Фетиш”.
Именно в Алания Анелия и Danny за първи път се учат да управляват скутери, като певецът дори претърпява лек инцидент по време на снимките. В крайна сметка обаче всичко завършва благополучно и резултатът е налице.
Освен всичко друго, в процеса на работа между дуетните партньори се зародило истинско приятелство.

“Анелия е голям професионалист и невероятен човек. От нея научих много и в личен, и в професионале план” – споделя Дани и допълва – “Искам да благодаря на фондация “Алтав” – Алания и културния офис на Посолството на Р.Турция в България, че избраха “В моя ум”, както и на целия екип, който стои зад този проект”.

“Вече съм решила да правя музикални колаборации или с хора, които не са до болка познати на публиката, или с такива, които истински харесвам и обичам. Дани е талантливо и много борбено момче. Освен това ме спечели визуално – има модерно излъчване. Смятам, че си паснахме идеално”, разказва от своя страна звездата на “Пайнер”.

КАТЕГОРИИ