Анелия и Палома в интригуваща колаборация

Анелия и Палома в интригуваща колаборация

“Влез, влез“ е озаглавен дуетът на Анелия с младата изпълнителка Палома, който от часове набира популярност в YouTube. Видеоклипът бе изненада за меломаните в първия ден на астрономическото Лято 2021 и по думите им е “супер песен и един приятен летен хит“.

Всъщност Палома е позната на аудиторията като един от актуалните български модели и популярно лице в Instagram. Но вече прави смела заявка да атакува и музикалната сцена.

От своя страна Анелия подава ръка на младата изпълнителка, за да нажежат летните страсти с гореща колаборация. Няма съмнение, че парчето ще звучи в нощните клубове, имайки предвид и авторският екип, работил по него – музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текстът – на Анастасия Мавродиева.

Много заряд носи и видеото, с което песента бе представена в ефира на телевизия Planeta 4K, създадено от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев. За визията на Анелия и Палома се погрижиха – Васил Петровичин /коса/, Никола Иванов /грим/ и Моника Монова /грим/. Фотосесията към “Влез, влез“ пък е дело на Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ