Анелия на международната концертна сцена

Анелия на международната концертна сцена

Анелия се завърна от Турция, където бе специален музикален гост на тържествен концерт, по случай традиционния панаир в Бурса. Тя изпя хитовете си пред многохилядна публика, която се бе събрала, само за да чуе на живо звездата на телевизия “Планета”. Още с появата си Анелия предизвика истински фурор сред почитателите си, а след края на събитието зад кулисите се събра стълкновение от желаещи да се сдобият лично с автограф от любимката си.
Всеизвестен факт е, че Анелия е доста популярна, не само у нас, но и в съседните ни страни. Певицата е изключително уважавана в Турция, където винаги е топло посрещана.

След огромния интерес през 2017 година към парчето “Дай ми още”, което изпълнителката записа и на турски език, тя се превърна в една от най-харесваните и коментирани български звезди в южната ни съседка. Към днешна дата Анелия вече има два клипа, заснети на турска територия и се радва на подкрепата, не само на меломаните, но и на представителите на Турското посолство у нас, които спомагат за реализирането на проектите й в тяхната страна.
На 27 септември Анелия отново ще пее на международна сцена. Певицата ще радва с най-големите си хитове своите почитатели в Лондон. Домакин на партито е българския ресторант UNIKAT-2.

КАТЕГОРИИ