Анелия пее благотворително за БЧК

Анелия пее благотворително за БЧК

Анелия е изпълнител с голямо сърце и винаги е заявявала своята активна гражданска позиция като е подкрепяла различни благотворителни инициативи. На 7 май звездата на телевизия “Планета” заедно със свои колеги ще пее онлайн във второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи”. Той ще се излъчи по bTV от 20.00 часа, а събраните средства ще се използват в подкрепа на националната кампания на Българския Червен кръст “Заедно срещу COVID-19”. Анелия издаде в предаването “Преди обед”, където се включи виртуално от дома си, че е избрала за случая една своя любима песен:

“Написах “Единствен ти” преди много години и в нея се пее: “В живота има и тъга, но не за мен и не сега”. Избрах точно нея, заради посланието, че каквото и да се е случило, има и светлина в тунела. Ще преживеем трудния момент, но нека всеки да си направи една равносметка.”

Равносметката за нея лично е, че в моменти като този, оставаме сами и чисто човешките неща като това да помогнеш, да си добър, да си сърдечен е най-важното. Анелия споделя, че тези два месеца на социална изоблация, освен всичко останало, за нея са били и почивката, от която се е нуждаела от много време насам:

“Душата ми имаше нужда от тази почивка. Но след два месеца вече имам нужда от активност. Аз съм изключително динамичен човек, изключително борбена съм. Човек без движение е болен човек. Време е да се събуждаме. Смятам, че всеки си има някакво призвание в живота. Аз съм се родила с талант. Смятам, че Господ като ми е дал глас и той трябва да стига до хората”, откровена е певицата.

КАТЕГОРИИ