Анелия представи “Няма драма”

Анелия представи “Няма драма”

Зрителите на “Планета” и Planeta 4K се радват да гледат в програмата на телевизионните канали най-новата песен и видеоклип на Анелия със заглавие “Няма драма”. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст – на Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов – Bashmotion.

“Представям Ви “Няма драма”. Аз лично много я обичам... Вярвам, че и Вие ще я оцените високо. Тази песен е специална за мен, не само защото е влезнала под кожата ми, но и защото е първата крачка от едно ново за мен начинание... Благодаря Ви от сърце за страхотните коментари, с които наградихте “Няма драма”…”, написа Анелия.

2
Феновете също са категорични за новия музикален проект на Анелия:

“Невероятна си Анелия, ти се завърна. Но повече без паузи, толкова ни липсваше… Ударното завръщане след тази мъчително дълга пауза. Официално вече намерих своя летен хит за 2022… Принцесата на “Пайнер” - най накрая след една година пауза, която ми се стори като две, пусна песен, която е много яка, типично в твоя стил - много мелодична и ритмична. Браво, Анелия, супер си - обичаме те…”

През уикенда Анелия представи “Няма драма” и на живо в нощните клубове на Варна, Несебър и Слънчев бряг, а тези седмица й предстоят още срещи с феновете в цялата страна.

КАТЕГОРИИ