Анелия представя с концерт албума “Феноменална” на 29 ноември

Анелия представя с концерт албума “Феноменална” на 29 ноември

Анелия ще изнесе грандиозен концерт, с който ще представи официално песните от предстоящия си албум “Феноменална”. Събитието ще е факт на 29 ноември, а мястото е Sofia Event Center /Mall Paradise/. На сцената Анелия ще бъде съпроводена от Дани Милев Бенд, с когото ще предложат нови аранжименти на утвърдените й хитове.
Анелия и екипът й подготвят мултимедийно шоу, с което искат да изненадат публиката.

“За мен този концерт е изключително емоционален. Албумът “Феноменална” заслужава именно такова представяне”, споделя изпълнителката.


Тя ще представи за първи път в България концерт, съпроводен с виртуална проекция, което ще потопи зрителите в една изключително красива визия.

“Музиката е моят живот и с нея искам да докосна душите на хората, които вече 12 години ми дават огромна любов и подкрепа”, допълва още изпълнителката.

Тя е благодарна и на партньорите, които застават зад албума и концерта, а именно фирма “Аякс” - 100% прясно охладено месо “От Фермата до Вас!

“Радвам се, че спечелих доверието на екипа на “Аякс”, който подкрепя хубавата българска музика и помага за това да предлагаме качествени проекти за нашата публика”, категорична е Анелия.

КАТЕГОРИИ