Анелия пренася купона на лятото в Лондон

Анелия пренася купона на лятото в Лондон

Всички свързват лятото с най-големите купони по българското Черноморие, а за своята ваканция много наши сънародници, работещи в Европа, се прибират у нас. За много от тях отпуската приключи и може би затова, точно в този момент, пристига покана към Анелия за концерт в Лондон. Със своето участие в BG ресторант UNIKAT-2 звездата на музикална компания “Пайнер” ще пренесе емоциите и страстите на родните морски купони в Британската столица. Това ще се случи още този петък, 18 август, а със сигурност желаещите да се забавляват с песните на Анелия ще бъдат много.

По една щастлива случайност в Лондон живее и Kyriacos Georgiou, с когото певицата направи успешен дует това лято. Песента “Кажи ми” влезе в музикалните класации и плейлистите на DJ-те, а гръцката версия, “Pos tin ides”, пожъна успех и в южната ни съседка. Явно мелодията е доста харесвана и прескочи границите на Балканите, защото в последното издание на Top 20 Hits на London Greek Radio, “Pos tin ides”, заема престижното четвърто място и е единствената песен, с участие на български изпълнител.
Анелия вече покани своя колега Kyriacos Georgiou на своята клубна изява в Лондон, а това предвещава, че българите на Острова ще могат да аплодират на живо двете балкански звезди.

КАТЕГОРИИ