Анелия с два нови проекта

Анелия с два нови проекта

След като наскоро порасна с още една годинка певицата казва, че се чувства много щастлива, спокойна и заредена с желание за работа. Вярва, че е хубаво човек да прави това, което чувства, да уважава хората, да ги почита и да ги обича. Според нея това е хубава енергия, която се връща от отсрещната страна.

“Всяко едно нещо в живота ми се случва като в приказка. Аз съм жена, която много обича да мечтае. Зодия Рак съм, много съм емоционална, много чувствителна, романтична. Всяка една фаза на Луната ми влияе. Точно в тези моменти още повече мечтая. Истината е, че всяко едно нещо в живота го предизвикваме ние самите. Аз вярвам с цялото си същество в това.”

“Аз просто мечтая, старая се да бъда добър човек и мога да кажа, че имам късмет. От малка нещата ми се случват просто така, на шега. И въпреки всичко смятам, че късмет, късмет, но човек е хубаво да се опазва и да е добър. Това е енергия. Не може да си лош и да ти се случват хубави неща. Гледам да съм положителна и добронамерена към хората. Това е истината за мен.”


Анелия казва, че въпреки че е лято, за нея скоро няма да има почивка. При нея няма лято, няма зима. Всеки един сезон има ангажименти, които са поети за месеци напред.

“Сега предстои да пусна нови проекти, които ненадейно си дойдоха при мен. Първият няма да е самостоятелен, но публиката ще има възможност да чуе и види пак нещо интересно. Наскоро ме потърсиха мои колеги и ми предложиха да се включа в този проект. На мен ми допадна идеята, защото имаше много настроение в песента и съм убедена, че хората ще се забавляват по клубовете, което е най-важното. Като виждам, че е приятно, динамично, става за купон по клубовете, прегръщам идеята. Щом видя, че в нещо “има хляб”, там съм. Скоро ще разберете за какво става въпрос. Засега остава изненада.“


Анелия споделя пред водещата Галя Димитрова, че ще пусне и една самостоятелна песен, която е на Велислав Драганински. Казва се “Вярвай”,  с изключително сериозно послание, много истинска, много приятна и се надява да стигне до сърцата на публиката.

“Иска ми се да докосна хората, защото съм направила всичко от сърце. Песента е по-меланхолична, но има хубав ритъм. Звучи клубно, което означава, че ще се върти и по клубовете, но самото послание, самият текст и мелодия са малко по-сериозни. Същевременно пак сме се постарали с композитора да не бягаме от балканската линия, да не е с прекалено поп звучене, да не е прекалено поп фолк, а да сме на ръба. В момента, в който стане готов и видеоклипа, ще я пусна и нея”, казва още Анелия в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ