Анелия с две награди от Турция

Анелия с две награди от Турция

През изминалия уикенд Анелия направи голям концерт в Турция. Поводът бе Празника на жената – 8 март, но събитието се превърна в тържество на българската песен. Оказва се, че най-гледаният видеоклип и песен в PlanetaOfficial за 2017 – “Дай ми още”, е тотален хит и в южната ни съседка. Затова допринася и факта, че видеото е снимано в Истанбул, а песента има и вариант на турски език – “Unutamam”. Организаторите на концерта успяха да изненадат приятно певицата като й връчиха, не един, а цели два приза – за “Най-харесвана поп-фолк певица в Турция” и за “Най-слушана песен в Турция – “Дай ми още”. Официални гости на спектакъла, който Анелия изнесе, бяха кметът на Чорлу и Генералният консул на РБългария в Одрин.

Пред www.planeta.tv певицата сподели:

“Посрещнаха ме като истинска международна звезда, а залата беше препълнена. Всички знаеха моите песни и пееха заедно с мен. Страшно съм поласкана, че “Дай ми още” е толкова популярна песен в Турция. Мои приятели ми казаха, че често звучи по радиостанции и в нощните клубове там.”

Тази седмица Анелия ще изнесе още един голям концерт, озаглавен “Дай ми още”. Той е на 15 март в “Payner Club” в София, а покани за него изпълнителката ще раздаде лично утре в 12.00 часа в музикалния магазин на “Пайнер” в столицата.

КАТЕГОРИИ