Анелия с роля в български филм

Анелия с роля в български филм

Анелия се впусна в поредно предизвикателство. Този път зрителите пред малкия екран ще я видят в ново амплоа - не като изпълнител, а в ролята на актриса. Една от любимите български певици се превъплъщава в образа на Елена - внучката на баба Сашка в мащабната продукция на bTV “Скъпи наследници“. Сериалът разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро.
В епизодите тази седмица Анелия внася смут сред жителите на селото с неочакваната си визита, а професионалният й успех в столицата ще накара една от героините да преосмисли щастието от постиженията си на село. Анелия снима лентата преди няколко месеца, като успешно съчета певческите си ангажименти с новите си задължения като актриса.
В момента тя отново е изцяло посветена на музиката и подготовката си за концерта “17 години телевизия Планета“. Анелия е сред звездите, които винаги успяват да предложат интересно сценично представяне, така че със сигурност на 4 декември ще си заслужава да бъдете сред гостите на спектакъла в зала “Арена Армеец“. Билети може да откриете на eventim.bg.

КАТЕГОРИИ