Анелия със специален подарък за Деня на жената

Анелия със специален подарък за Деня на жената

Анелия избра Деня на жената за премиерата на най-новия си видеоклип със заглавие “Заради теб”. Лентата веднага допадна на меломаните и генерира многобройни преглеждания и харесвания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube:

“Песента и текстът са страхотни, дискотечен поп-фолк с хубав текст е формула за успех! Анелия е много красива, парчето ще е хит!”, “Ехеее, Анелия вади хит след хит! Направо е уникална! Ето това звучене ми липсваше! Малко ретро, уникална е!”, “Както винаги, Анелия е страшно секси и клипът е уникален. Най-хубавото е, че е сниман в България!”, “Анелия пусна бомбата! Поздравления за проекта, справила се е чудесно!”


За музиката и аранжимента на “Заради теб” певицата се довери на Даниел Ганев, а текстът е дело на Петя Радева. Режисьор на лентата е Александър Моллов, който е реализирал кадрите на една от перлите на българското Черноморие, курорта “Св. Св. Константин и Елена”. В клипа Анелия е гореща и секси, а неин сценичен партньор е “Мистър България 2005”, Румен Георгиев. По време на снимките на клипа звездата на телевизия “Планета” засне и ексклузивна фотосесия с Теди Грозданов.

КАТЕГОРИИ