Анелия: Ще гласувам, категорична съм, че е важно

Анелия: Ще гласувам, категорична съм, че е важно

Певицата винаги е имала активна гражданска позиция и само две седмици преди изборите за нов президент на България на 6 ноември, тя споделя своето убеждение, защо всеки трябва да даде своя вот.

“Ще гласувам. Категорична съм, че е важно. Трябва да бъдем активни, ако искаме нещата да се променят и да вървят към по-добро. Пяла съм на много предизборни концерти. Това е част от работата ми, но никога не съм се обвързвала само с една политическа партия”, разкрива Анелия в интервю за печатно издание.

Певицата е категорична, че въпреки стотиците си участия в чужбина и възможностите да остане да живее, където пожелае, никога не й е минавало през ум да емигрира.

“Нямах причина да емигрирам. Обичам си страната, но разбирам младите хора, които ако нямат реализация тук, започват да търсят други варианти. На мен обаче нещата ми се случиха като на филм. Станах певица за 1 месец, подписах договор с най-добрата музикална компания и то във време, когато нашият жанр нямаше конкуренция. Дори не съм си помисляла да отида да живея и работя другаде”, признава Анелия.

КАТЕГОРИИ