Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

Анелия в гореща история с гръцкия сексимвол Кириакос Георгиу

Горещи страсти на горещи скали и още по-горещи гръцки плажове прехвърчат между Анелия и колегата й от южната ни съседка Кириакос Георгиу. Двамата сформираха най-новия дует в попфолка и зарадваха меломаните с темпераментно парче в две версии – на български и на гръцки език, със заглавия “Кажи ми” и “Pos Tin Ides”. Композицията е дело на Даниел Ганев, а двата текста са написани съответно от Петя Радева и Thanasis Garavelas.
За видеореализацията на сингъла екип от България начело с режисьора Георги Марков пътува за курортното селище Вурвуру, разположено на полуостров Ситония. Именно там за снимачни площадки са използвани девствени плажове и красиви скали. Макар да звучи контрастно, всъщност в пълен синхрон с цялостната идея са и кадрите, заснети на територията на най-луксозния местен хотел Ekies All Senses Resort.

Кристално синьо, златно жълто и така отиващото на лятото бяло са цветовете, в които погледът на зрителя се губи и го кара да мечтае за ваканция и за любов.
Стайлингът на изпълнителите в клипа е дело на Августина Маркова-Тути, гримът – на Никола Иванов, а прическите на Анелия – на Симона Сивова от салон Fetish.

КАТЕГОРИИ