Анелия: За да останеш във времето е хубаво да се развиваш и да имаш индивидуалност

Анелия: За да останеш във времето е хубаво да се развиваш и да имаш индивидуалност

В новия брой на “Автограф” гостува Анелия. Певицата споделя емоции и впечатления от концерта “15 години Планета ТВ”. Казва, че много обича работата си и срещите с почитателите и е от хората, за които живота е прекрасен. Гледа положително на всяко едно нещо в живота и се забавлява. За тези 15 години, откакто е на екрана на телевизия “Планета”, Анелия е успяла да разбере каква е формулата за успех на един изпълнител.

“За да останеш във времето е хубаво да се развиваш, да си новатор, да си непрекъснато интересен и да имаш индивидуалност. Иначе започваш да ставаш скучен на публиката. Талантът не го споменавам. Той не подлежи на обсъждане, защото е в основата. Хубавата музика също, защото най-важното са песните”.

Като всеки изпълнител и Анелия е имала трудни моменти в своята кариера.

“Обикновено това се случва, когато има някакъв преход. Например при мен се случи, когато се разделях с Тодор Димитров-Токича и трябваше да започна наново. Бях свикнала да имам музикален продуцент, а трябваше да поема отговорността сама за себе си, което си беше сътресение до някаква степен за мен. Първата година след раздялата с него определено беше трудна, защото трябваше от момичето, което беше обгрижвано от един човек, да започна едно ново начало, да се справям с всичко сама, да се боря с конкуренцията.  Но това са неща, които минават и заминават и когато един човек е роден да прави дадено нещо, той не може да избяга от това. Когато си обичаш работата и знаеш какво правиш и си роден с късмет, нещата си идват на мястото”, казва Анелия.

В “Автограф” певицата споделя, че напоследък се чувства в много добра форма, но не знае на какво се дължи това.

“Всички ми казват, че много добре изглеждам и имам по-особено излъчване. Сега съм в перфектна форма откъм килограми.”

Певицата не потвърждава и не отрича предположението на водещата Галя Димитрова, че може би е влюбена и затова се чувства и изглежда така добре.

“За личния ми живот няма да споделям нищо - със закачлива усмивка казва певицата - Просто спортувам редовно. Оставих месото. Ям сирене, яйца. Пречиствам си организма, не пия, не пуша, явно целия този здравословен начин на живот ми оказва влияние”, казва още Анелия в “Автограф”

КАТЕГОРИИ