Анелия за “Твоя съм” и новите проекти в “Автограф”

Анелия за “Твоя съм” и новите проекти в “Автограф”

Тази седмица в  “Автограф” зрителите ще се срещнат с музикалния идол на 2013 - Анелия. Певицата споделя, че напоследък й се случват все хубави неща и това я прави много щастлива. Едно от тях е появата в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD” на най-новата й песен и видеоклипа към нея - “Твоя съм”.

“Твоя съм” е по-различно парче, не е толкова комерсиално. В него са комбинирани различни стилове, същевременно има настроение и една меланхолия. Такива песни не се раждат всеки ден и се надявам хората да я почувстват”, споделя Анелия.

От певицата разбираме, че проектът “Твоя съм” се подготвя половин година. Най-важното за Анелия е нещата да се случват спокойно, да не избързва, а да огледа всичко до най-малката подробност.

“И разбира се, да са направени с любов и от сърце. Стараем се всички от екипа да сме на едно мнение, а не само аз да си налагам своите виждания. Тогава нещата се получават”, категорична е изпълнителката.

Анелия не крие, че иска да остави следа след себе си като изпълнител и като артист. Това би я накарало да се чувства изцяло пълноценна и удовлетворена.

“Да остане музиката ми във времето, означава, че си е струвало, че е имало за какво да се боря, че това, което съм правила през годините е стойностно, качествено, че съм докоснала хората на едно по-дълбоко ниво. Мога да кажа, че правя това, което чувствам, следвам импулсите си и досега те не са ме лъгали”.

В “Автограф” певицата разкрива, че е записала съвместна песен с  Йоргос Ясемис и с участието на известен гръцки рапър. Клипът на парчето със заглавие “Изведнъж” вече е сниман и трябва да се появи до двайсет дни. Още в началото между Анелия и Йоргос се заражда добро познанство, което с времето ще прерастне в приятелство, сигурна е певицата. Те се запознават малко преди гръцкият изпълнител да подпише договор с музикална компания “Пайнер”. Тогава певецът кани българската звезда да вземе участие във видеоклип на негова гръцка песен. Забавлявайки се по време на снимките и слушайки песен след песен, Анелия се впечатлява от едно парче, което разпознава като тотален хит. Как точно се ражда идеята да запишат заедно песента “Изведнъж” ще научите в новия брой на “Автограф”.

КАТЕГОРИИ