Анелия заложи на “Котка” и грабна меломаните

Анелия заложи на “Котка” и грабна меломаните

В ефира на телевизия “Планета“ и в PlanetaOfficial премиера дългоочакваният нов сингъл на Анелия – “Котка“. Видеоклипът провокира вълна от преглеждания и за часове се нареди сред предпочитанията на меломаните в българската трендинг листа в YouTube:

“Браво, направи хит!“, “Тази жена е класа, винаги е много красива“, “Анелия с тъмна коса е уникална! Наистина старата Анелия се върна“, “Песента ще гърми цяло лято“, “Огън! Кралицата избухнааа...!“, пишат в първите си коментари феновете.

“Котка“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а оператор e Георги Марков.
Анелия е щастлива, че феновете вече могат да се забавляват по звуците на “Котка“ и съвсем скоро заедно ще си припяват парчето в клубовете. Певицата преди дни сподели, че по време на пандемията си е направила равносметка.

“Каквото и да се случва в живота ми, гледам да съм позитивна. Смятам, че дори трудностите не идват случайно... Осъзнах, че колкото и трудно да ми е, имаше и много ползи. Въпросът е как човек ще иска да погледне на нещата. Аз през тази една година дадох максимума от себе си. Не съм стояла на диванчето и да изпадам в меланхолия. Каквато и да е ситуацията в живота ми, трябва да има движение“, призна Анелия в ефира на Nova.

Звездата на телевизия “Планета“ е убедена, че най-доброто за нея тепърва предстои и издаде, че сред плановете й е и голям концерт, с който да отбележи 20 години на сцената през 2022 година.

 

КАТЕГОРИИ