Анелия засне новото си видео на топ локации в Кападокия

Анелия засне новото си видео на топ локации в Кападокия

Новият проект на Анелия вече е факт и ще се завърти в музикалните портали до няколко дни. Песента носи заглавие “Просяци“, а видеото е заснето в Кападокия – Турция. Проектът е на любовна тематика и носи емоционален заряд. Самата Анелия пък отново е заложила на стилни визии и красиви локации. Местата, на които са заснети кадрите, са едни от най-примамливите туристически местности в областта и се нареждат сред топ забележителностите в световен мащаб.
Анелия е единствената родна звезда, снимала в Кападокия. За реализацията на идеята, тя е получила съдействие и пълна подкрепа от Съветника по култура и туризъм на посолството на Република Турция в София  - г-н Джемал Текканат, както и от Министерството на Културата и Туризма в Анкара.
Представителите на Турското посолство не за първи път оказват подобна чест на Анелия. Истината е, че те залагат на нейното име отново, защото предишната песен, която тя засне с тяхно съдействие до днес се радва на огромен интерес, както у нас, така и в Турция. “Дай ми още“ се гордее с рекорден брой гледания в You Tube – 22 млн. и освен това бе определена като хит на годината в различни музикална класации и от водещи клубове в България. Именно товa беше причината Анелия да запише парчето и на турски език, и да го представи на аудиторията в съседната ни страна, където отново пожъна огромен успех. Точно този фурор, който успя да предизвика изпълнителката, е в основата и на повторното партньорство между нея и Турското посолство.

фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ