Анелия: “Щастлива съм, че  успявам да опазя личния си живот и да  будя интерес по друг начин.”

Анелия: “Щастлива съм, че  успявам да опазя личния си живот и да  будя интерес по друг начин.”

Тази седмица специален гост в  „Автограф” е Анелия. Певицата  споделя, че тази година ще наруши  традицията и няма да си позволи  обичайната почивка през януари.

„Тъй като тази година отново ми е  изключително важна и в професионален,  и в личен план, сметнах, че ще пропусна  почивката. Имам много приоритети,  които няма как да оставя на заден план,  една подготовка, която е изключително  важна за доброто начало на 2014. Всичко  това изисква много енергия. А и когато  имам да върша нещо, няма да мога да  почивам пълноценно, защото мислите ми  ще бъдат насочени на друго място.”

Относно личния си живот Анелия не  разкрива дали в момента има човек до себе си, но споделя как един мъж може да  спечели сърцето й.

„Един мъж трябва преди всичко да те  обича, да бъде силен, да бъде истински,  всеотдаен, щедър. Но като цяло най- важното е да дава любов и да е  отговорен. А от моя страна ми трябва  време, за да видя, че той притежава тези  качества. Тоест с времето, според  различни житейски ситуации, мога да  допусна хора до себе си до по-дълбоко  ниво. Това е много характерно за моята  зодия.”

В „Автограф” певицата казва, че не  обича да афишира личния си живот,  защото знае, че когато извадиш нещо на  показ, хората започват прекалено много  да се месят в живота ти. След края на  брака й с Коко Динев си е казала, че  повече няма да допуска да се знае за  връзките й, защото това я обременява.  За нея е важно да е щастлива с човека до  себе си.

„Знам, че им е интересно на хората и  точно тези лични неща ги вълнуват. Аз  съм щастлива обаче, че след толкова  години успявам да си опазя личния  живот и успявам да будя интерес по друг  начин.”

За песните си Анелия казва, че е  необходимо да създава и комерсиални  парчета, и такива, които ще останат във  времето. Новата песен, която подготвя в  момента, отново е доста различна и  според певицата ще се нареди сред  вечните й хитове. Освен такива песни  обаче, заедно с композитора Николай  Пашев, смятат, че трябва да създават и  стопроцентов комерс, който да им върши  работа за бизнеса и да носи пари. Кога  през годините е било най-трудно на  Анелия в професионално отношение ще  научите в „Автограф”.

КАТЕГОРИИ