Ангелина Милева разкрива защо първия учебен ден е специален за нея

Ангелина Милева разкрива защо първия учебен ден е специален за нея

По случай първия учебен ден Ангелина Милева гостува в предаването “От моето детство”. От интервюто става ясно, защо на този ден народната певица има двоен празник:

“Имам честта да изживявам първия учебен ден всяка година, тъй като съм преподавател и работя с деца. Това ми доставя огромно удоволствие и е вдъхновение за мен. Обичам да работя с децата, да им предавам знанията. Отново преживях първия учебен ден преди две години, когато моето дете постъпи в първи клас. Това беше много вълнуващ момент за нашето семейство.”


Ангелина Милева казва, че независимо на каква възраст е човек, всеки си спомня своя старт в училище с голямо вълнение. Тя има много приятни спомени от този ден и никога няма да забрави своите съученици, както и първата си учителка, г-жа Ковачева.

“Никога няма да забравя емоцията, самото чувство на този празник. На първия учебен ден си пожелаваме много здраве, една успешна година, всички деца да получат нужните знания и умения, и да бъдат удовлетворени от българското училище”, споделя още певицата.

КАТЕГОРИИ