Ангелина Милева с песен за Ерген Петко и Мома Яна

Ангелина Милева с песен за Ерген Петко и Мома Яна

Една интересна история за Ерген Петко и Мома Яна ни разказва в новата си песен Ангелина Милева. Премиерата на видеоклипа в YouTube канала - Planeta Folk Official и в програмата на телевизия Planeta Folk HD бе на Еньовден, а скоро, на 29 юни, ще празнуваме и Петровден.

“С много любов ви представям моята най-нова песен и се надявам с нея да зарадвам всички почитатели на българския фолклор. Благодаря на авторите на песента “Ерген Петко” – музика и аранжимент Димитър Милев и текст – Пейо Пеев. Видеоклипът е заснет от Тенчо Янчев.”, така народната певица се обърна към почитателите си.

2

“Благодаря от сърце за невероятното изпълнение на тази прекрасна песен, Ангелина е вложила душата си, за да оживее песента по мой текст! На целия екип благодаря от сърце за емоцията да чуя свой текст, претворен в песен…”, от своя страна написа поета Пейо Пеев.

Любителите на българските народни ритми веднага харесаха новата песен на Ангелина Милева – “Ерген Петко”. Да припомним, че тази година певицата представи и още една нова песен – “Празник е Гергьовден”, с която участва в празничната фолклорна програма на телевизия Planeta Folk HD – “Празник в “Приказките” 2024”. В текста и на тази нова песен се пее отново за два празника – Великден и Гергьовден. По всичко личи, че двете нови заглавия в репертоара на Ангелина Милева ще звучат по празници за радост на малки и големи.

КАТЕГОРИИ