Ангелина представя фолклорната програма “Оро се вие”

Ангелина представя фолклорната програма “Оро се вие”

Красотата на българската народна музика ни представя най-младото попълнение в музикална компания “Пайнер” и “Планета Фолк” – Ангелина. Певицата вече засне и първата си фолклорна програма, която скоро ще  направи своята премиера в ефира на “Планета Фолк” и в Planeta Official в YouTube. Пет красиви и мелодични песни от различни фолклорни области радват почитателите на фолклора.Те отразяват характерните белези на Шоплука, Македонския край, Родопите, а също и на Северняшката фолклорна област. Всички те ще намерят място в първия самостоятелен албум на Ангелина, в който ще има и един дует с Николай Славеев. Снимките на клиповете са реализирани сред красивата природа на Родопите, край село Вишнево.
Следващият уикенд зрителите на телевизия “Планета Фолк” ще се насладят на цялата фолклорна програма, озаглавена “Оро се вие”. Нейната премиера ще бъде на 17 юли от 21:30 часа. Преди това всяка една от песните зрителите ще видят и като самостоятелен видеоклип в ефира на музикалния проект.
В нея участват танцова формация “Антик” и музикантът Димитър Милев, който е съпруг на певицата. Именно той е и автор на всички аранжименти на песните, включени в новата музикална програма на Ангелина.

КАТЕГОРИИ