“Ангелите плачат” обедини в дует Деси Слава и Джордан

“Ангелите плачат” обедини в дует Деси Слава и Джордан

Деси Слава и Джордан представиха в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube първия си дует “Ангелите плачат”. За броени часове мелодията бе прегледана над 200 000 пъти, а в своите коментарите меломаните не пестят похвали за двамата.

“Истински адмирации за целия екип, работил над дуета. Песента е уникална, а клипът е много прочувствен. Гласовете на двамата се допълват идеално... божествена колаборация. Деси Слава определено е Ангелският глас на България, а Джордан също не отстъпва. Поздравления отново, Обожавам я, от първо слушане ме грабна!”, “Хубаво е, че са решили да запишат авторска песен, а не да залагат на кавър. Браво! Усеща се жажда за такива песни.”, “Само две думи: класа и талант!”, “Разплаках се. Много красива балада. Толкова истина има в тази песен. Браво, Деси! Браво, Джордан!”, пишат почитателите на поп-фолка в социалната мрежа.


Джордан сподели пред www.planeta.tv, че с Деси Слава се познават от много години и винаги са искали да направят нещо заедно. “Златото ми” е песента, след която са си стиснали ръцете за дует. Музиката е създадена от Деси Слава, Джордан и Даниел Ганев в студиото на композитора в Сливен. След това двамата изпълнители в колаборация с поетесата Петя Радева написват и текста на “Ангелите плачат”.

“Това е песен за невъзможната любов – казва Джордан – За мен е чест да пея с певица като Деси Слава и се надявам нашия дует, който направихме с много любов за почитателите, да се хареса и оцени.”

Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, който елегантно и с финес е претворил в картина тази любовна история.

КАТЕГОРИИ