Ани Хоанг: Това беше парче за наша употреба

Ани Хоанг: Това беше парче за наша употреба

В новия брой на “Автограф” гостуват певицата Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов - Люси. Двамата избраха ефира на телевизия “Планета” и предаването “Автограф”, за да споделят със зрителите и да коментират с водещата Галя Димитрова проблем, свързан с неправомерната поява в интернет пространството на песен на певицата. Преди няколко дни, след разбиване на имейл адрес, в интернет изтече парче на Ани Хоанг с нецензуриран текст.

В “Автограф” певицата уточнява, че тази песен не са я правили с Люси, за да я издадат на музикалния пазар.

“Това е парче, което направихме за удоволствие. С Люси освен поп фолк, харесваме и RnB. Аз също се развивам и в този стил и това беше парче за наша употреба, което не сме мислили да пускаме на пазара. Изтече, да. Неприятно е, че е изтекла и то по този начин. На мен лично ми се случва за първи път, но в крайна сметка не можем да върнем нещата назад. Аз не намирам да е толкова скандална, поне лично за мен”, споделя певицата.


Люси разказва, че Ани от няколко години насам винаги е харесвала RnB и като малка също е слушала такъв стил музика. Приятелите, с които дружат, също имат афинитет към този стил музика и към попа.

“Така че ние правим такава музика. Повечето от последните песни на Ани са в такъв стил. Естествено, никога не сме си позволявали да бъдем толкова смели, колкото бихме искали да бъдем, въпреки че и аз, както и Ани, не виждам нищо лошо в това парче. То е скандално, защото е на български. Всички слушаме западните парчета, които са също толкова смели, но никой не си дава сметка какво се пее в тях”, казва режисьорът.


Ани Хоанг споделя, че е получила доста обаждания от хора, които добре приемат това, което са направили. Харесват, че песента е много различна, модерна и смела, както от нейна страна, така и от страна на всички, които са участвали в създаването на този проект:

“Радвам се. Не очаквах да са толкова добри отзивите, но пък мисля, че се харесва. Аз поне го приемам като купонджийско парче и не виждам каква е драмата и истерията в този скандал, който уж се е заформил.”


Според Люси е добре, че мненията са в двете крайности.

“Някои казват: “стигна дъното”, други: “супер, много яко, уникално е”. Това е хубавото. Има дебат. Няма как да се харесаш на всички. Аз все още мисля, че в България хората имат някакви задръжки и някои са като коне с капаци. Мисля си, че ние не сме свободомислещи и нямаме воля да изразим себе си до край. Затова не виждам нищо лошо в тази песен”, казва още Люси в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ