Ани Хоанг дава нов живот на “Луда обич”

Ани Хоанг дава нов живот на “Луда обич”

Дългоочакваната премиера на ремикса на “Луда обич” на Ани Хоанг ft. DGS вече е факт в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на “Планета”. Певицата реши да събуди за нов живот един свой хит, появил се преди четири години и не сбърка. Новият вариант е типично RnB парче, което звучи много модерно и със сигурност ще влезе в плейлистите на DJ-те в дискотеките. Аранжиментът и английският текст са на Pi$man DJ`s, а българският текст е дело на поетесата Мариета Ангелова.

В ремикса на “Луда обич” по много ефектен начин се включва популярният изпълнител DGS, който пристигна в България за записите на парчето в студио и за снимките на клипа. Най-голямата изненада във видеото е специалното участие на Николета Лозанова.
Ремиксът на “Луда обич” е поднесен на публиката със стилен и красив видеоклип, реализиран от режисьора Людмил Иларионов - Люси. Най-горещият кадър в лентата е един истински взрив, за който Ани Хоанг бе споделила преди време в предаването “Звездно”:

“Наистина бе адски адреналиново за мен, всъщност не си представях въобще какво ще се случи, но пък се получи много ефектно и съм сигурна, че това ще е най-хубавият кадър от новото видео – разказва с вълнение Ани Хоанг, а с присъщото си чувство за хумор дори се шегува – Аз честно казано си мисля, че Люси иска да ме убие – в предишното видео кола падна зад гърба ми, а сега и взрив...”.

По време на снимките на клипа Ани Хоанг направи и ексклузивна сесия с фотографа Теди Грозданов, за радост на многобройните си почитатели.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ