Ани Хоанг е звездната рожденичка на 1 август

Ани Хоанг е звездната рожденичка на 1 август

Днес звездната рожденичка от каталога на музикална компания “Пайнер“ е Ани Хоанг. Певицата отбелязва своя празник в първия ден от месец август и в унисон с лятото, винаги този ден е изпълнен с горещи емоции и много радост за нея. И през 2021 година феновете заляха изпълнителката с пожелания за много нови хитове, а ние сме сигурни, че любимият мъж на рожденичката - режисьора Людмил Иларионов – Люси е подготвил прекрасни изненади за нея. Той не пропуска удобен момент да засвидетелства любовта си към своето момиче и да го зарадва с мили и романтични жестове.

Телевизия “Планета“ също ще се включи с поздрав към Ани Хоанг днес, защото в програмата й ще изобилства от песни на изпълнителката. Тя ще бъде специален гост в рубриките “От А до Я“ и в Stars. В музикалната селекция ще присъства и актуалното заглавие на звездата, “Мама е дала“, което е първото 8К музикално видео в България. Иновативният видеоклип, реализиран от Людмил Иларионов – Люси, се появи през пролетта на 2021 година и за кратко обиколи виртуалното пространство.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Ани Хоанг с пожелания за много здраве, любов, хубави мигове и нови хитове!

 

КАТЕГОРИИ