Ани Хоанг и Люси събраха в клип известни личности

Ани Хоанг и Люси събраха в клип известни личности
Слушай в Стрийминг Платформите

Ако се чудите какво може да събере заедно политиците Соломон и Гергана Паси с водещата Гала и половинката и Стефан, в комбина с дует “Ритон”, Мими Иванова и Развигор Попов, и към тях да се присъединят спортните легенда Илияна Раева и Наско Сираков, а също Румина и Дарко Тасевски, то отговорът е Любовта… и Люси Иларионов.
Ани Хоанг и Люси успяха да сбъднат мечтата си и да съберат популярни родни светски двойки във видеоклипа на своя дует. Споменахме само част от звездните гости в клипа, а те са точно 14 двойки. И въпреки, че Ани Хоанг и Люси са заедно от 11 години, те за първи път правят обща песен.
2
“Обичам те завинаги” е по музика и аранжимент на Велислав Драганински, а текстът е на Лора Димитрова и Мариета Ангелова. Идеята за парчето идва още преди пандемията, като в него Люси и Ани Хоанг разказват за своята любов – истинска и неподправена.
Видеоклипът е сниман цели 8 дни в студиото на “Пайнер”, режисьор на лентата е Люси, а зад камерата застава както самия той, така и негови приятели-оператори.
“Обичам те завинаги” е Коледния подарък на Ани Хоанг и Люси, с който те пожелават любов и доброта на всички.

КАТЕГОРИИ