Ани Хоанг и Люси – противоположностите се привличат

Ани Хоанг и Люси – противоположностите се привличат

Ани Хоанг и Людмил Иларионов - Люси са двойка от 8 години и половина, а от 2013-та са официално сгодени. Винаги празнуват Свети Валентин, а това е поводът няколко дни преди празника, да разкрият своите малки тайни за щастлив съвместен живот в предаването “Папараци”. Романтиката е в малките неща, които те карат да се чувстваш специален, в това са убедени и двамата. В началото Люси е бил по-сантименталния. Типично в свои стил той поднася годежния пръстен сутрешно с порция пържени филийки, любимата закуска на неговата любима.

“Аз станах, изпържих филийки, приготвил съм поднос с храната и в един момент тя влиза. Бях изненадан, но вече бях сложил пръстенчето на таблата, но когато така стават нещата, мисля, че е много по-естествено”, си спомня Люси.

Към днешна дата Ани Хоанг е по-романтичната и постоянно го изненадва с любовни бележчици, които крие на различни места.

“Люси работи много, доста е зает, но аз не го оправдавам, защото вярвам, че за да се съхрани една любов, трябва да има и почивни дни, да има романтика и любов, и т.н.”


Двамата споделят, че на хоризонта не се задава сватба, защото отдавна живеят като семейство и бракът по никакъв начин не е гаранция за щастлив живот.

“Аз съм имала възможност да снимам с булчински рокли, така че това не ми е фикс идея. За мен е важно с човека, с който живея, да се разбирам. Ние си живеем почти като женени, просто не сме подписали в Общината.”

Според певицата, тяхната връзка се крепи на баланса помежду им, докато тя е доста буйна като характер, режисьорът е този, който е уравновесения в техните отношения.

“В една връзка най-важното е компромисът. Като по-голям от Ани се опитвам да правя компромиси. За всичките тези години заедно имаме някои леки спречквания и по-буйни караници. Все пак тя е зодия Лъв”, казва Люси.

 

КАТЕГОРИИ