Ани Хоанг разкри името на новия си проект

Ани Хоанг разкри името на новия си проект

Ани Хоанг зарадва своите почитатели в социалните мрежи с красиви снимки, които носят много свежо настроение и са посветени на пролетта. Още повече, че те са реализирани в Кипър, който свързваме със слънце и море. Както певицата е казвала в свои интервюта, тя мрази студа и затова в момента е в страхотна еуфория от хубавото време. Това свое настроение тя ще пренесе и на снимачната площадка на най-новия си видеоклип. Режисьорът Людмил Иларионов – Люси разкри пред www.planeta.tv, че ще снимат в началото на следващия месец.

По думите му новото парче отново може да се дефинира като рап-кючек, както самата Ани Хоанг обича да определя стила музика, който изпълнява. За най-нетърпеливите има бонус информация, свързана със заглавието на песента. Тя ще се казва “Банана”. Така че до премиерата на новата лента на Ани Хоанг, може само да гадаем на какъв сюжет ще се спрат с Люси.
Още тази събота почитателите на певицата могат да танцуват в ритъма на нейните хитове в комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград по време на клубното й участие.

КАТЕГОРИИ