Ани Хоанг с 50 танцьора в “И взривявам”

Ани Хоанг с 50 танцьора в “И взривявам”

Най-новият проект на Ани Хоанг ft. N.A.S.O със заглавие “И взривявам” е един от най-мащабните, реализирани у нас. Певицата споделя пред www.planeta.tv, че в лентата участие вземат 50 танцьора, момичета и момчета, от VS Dance с хореограф Виктория Димитрова – Goldy:

“Тъй като парчето е бързо, с Люси решихме, че трябва да има много динамика и танци с интересна хореография. Дойде ни и една уникална идея за декор, който кръстихме “Тортата”, защото наподобява огромна триетажна торта, която се превръща в сцена за танци с доста ефектна хореография. Най-после успях да се снимам и с неоновите мигли, в които се влюбих от пръв поглед. Така че специално за снимките на “И взривявам” си ги поръчах”, казва още певицата.


Людмил Иларионов – Люси буквално е развихрил въображението си в лентата, която въздейства и в същото време “дразни” сетивата. Клипът идеално пасва на музиката, създадена от Светлин Къслев и Атанас Георгиев – N.A.S.O и на текста, написан от Людмил Иларионов – Люси, Лъчезар Евтимов от “Скандау” и Атанас Георгиев – N.A.S.O. Автор на аранжимента на “И взривявам” е Светлин Къслев.

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ