Ани Хоанг за Ангела на доброто

Ани Хоанг за Ангела на доброто

Ани Хоанг вярва, че когато правиш добро, винаги можеш да го очакваш в момента, когато имаш най-голяма нужда от него:

“Аз вярвам, че доброто е един кръговрат. Ако помогнеш на някой, който има нужда, със сигурност в момент, когато ти се нуждаеш от помощ, от подадена ръка и подкрепа, ще дойде и твоят Ангел на доброто! Затова, нека да правим добро и да помагаме. Защото ако всеки даде по малко или помогне с мъничко, когато го направим повече хора и бъдем единни, ще сме много по-силни!”


Водена от своята философия певицата организира благотворителна фотоизложба “Изкуство на живот” през януари. Предаването “Бащино огнище” беше там, за да ви направи съпричастни с благорадната кауза. Ани Хоанг споделя, че с Люси поне през година правят благотворителни концерти, а набраните средства винаги даряват за Дома в Доганово. Тази година са решили да направят нещо по-различно – фотоизложба на най-добрите нейни кадри, заедно с фотографа Теди Грозданов. Два месеца по-рано разбрали, че Дома в Доганово е закрит.

“Така или иначе бяхме организирали всичко, трябваше някъде другаде да насочим средствата, които ще съберем. Така се свързахме с майката на Станимир. Той е от Видин, на 5 годинки и страда от детска церебрална парализа.”

Ани Хоанг си спомня, че е била в 4-ти клас, когато е направила първия си благотворителен концерт.

“Тогава в читалището направих мой самостоятелен концерт. Съучениците ми, целият клас беше там и парите, които събрах тогава дарих на Дома в Доганово. Той беше близо до Елин Пелин – това е моето родно градче. Така че, по някакъв сантиментален начин бях свързана с този дом.”

КАТЕГОРИИ