“Аномалия” е хитът на юни 2021

“Аномалия” е хитът на юни 2021

Подреждането на видеоклиповете в класацията Top 10 Planeta 4K недвусмислено показва, че най-гледаното видео през юни 2021 г. е на песента “Аномалия”, на Малката ft. Александър Робов. Повече от 2 милиона и 700 хиляди преглеждания е имал музикалният проект през последния месец в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial.

Веднага след “Аномалия” се нарежда “Автомата” – хитът на Теди Александрова и Илиян, включен в албума на певицата “Сърце мое”. Третата позиция в чарта е за още един дуетен партньор на Теди Александрова – Емрах, но със самостоятелния му проект “Един на милион”.
Преслава участва с два свои видеоклипа в Top 10 Planeta 4K този месец и това са “В твоето легло” /4 място/ и в дует с Лидия  - 8 място за “Горчиви истини”.

Петото, шестото и седмото място в месечната класация зрителите са отредили съответно за Данна и Александър Робов с “Нежно”, за Джордан и видеото на песента “Луда жена”, както и за Емануела и последния й видеоклип “В чуждите легла”.

Класацията за юни Top 10 Planeta 4K завършват Татяна ft. AX Dain с “Мъжките ти номера” /9 място/ и Цветелина Янева с “Бой, бой”. Ако искате да научите какви изненади още сме подготвили, гледайте “Планета” и Planeta 4K тази седмица и няма да съжалявате.

КАТЕГОРИИ