Антонио: Спортът ме научи на уважение и дисциплина

Антонио: Спортът ме научи на уважение и дисциплина

Един млад изпълнител се присъедини към музикална компания “Пайнер“ през 2021 година и още с първото си музикално предложение успя да се открои. Антонио с “Идвам да те взема“ буквално грабна сърцата на нежната половина и даде заявка, че е готов да атакува музикалните класации с горещи поп-фолк хитове. В ефира на телевизия Planeta 4К певецът призна, че музиката е това, което му се отдава най-добре, наред с бокса, който поради сериозна травма се е наложило да изостави. Но не съвсем, защото именно с бокс, фитнес и различни упражнения поддържа перфектната си форма. Антонио разкри, че най-голямото му постижение в бокса е 3-то място за Купата на България, а негови примери в този спорт са били Майк Тайсън, Рой Джоунс, Антъни Джошуа и Кубрат Пулев

“Спортът ме научи на уважение и дисциплина“, откровен е певецът.

Няма съмнение, че тези качества ще бъдат от полза на Антонио по пътя към професионалните върхове в музиката.
“Уча се от най-добрите, защото в поп-фолка има уникални изпълнители“, споделя още певецът.

За дебютния си сингъл Антонио споделя, че се е влюбил в него от първо слушане. Благодарен е на целия екип, работил по него, както и на своята колежка Таня Маринова, взела специално участие в “Идвам да те взема“. В бъдеще Антонио не изключва съвместен проект с Денис Теофиков, Александър Робов и Емрах, които са негови приятели, стига да се появи подходяща музика и арангжимент. С това свое изказване певецът потвърждава категорично, че приятелства в поп-фолка може да има.
Ако сте любопитни какво Антонио харесва в жените, както и какво те харесват в него, гледайте ексклузивното интервю с него, публикувано в PlanetaTV Official. Точно там певецът отправя с усмивка своята заявка какво могат да очакват от него както дамите, така и мъжете.

 

КАТЕГОРИИ