Антонио – новото лице в поп-фолка

Антонио – новото лице в поп-фолка

Антонио е артистичният псевдоним на най-новото мъжко попълнение в каталога на музикална компания “Пайнер”. Роден е на 20 август в София и завършва образованието си в Спортно училище с профил “Бокс“. Като типичен представител на зодия Лъв, високите цели не са му чужди и започва боксова кариера, като взима участие в мнозина републикански първенства. Антонио е бронзов медалист през 2017 г. за “Купата на България” и през следващите години получава редица награди и успехи в сферата на бокса.

За съжаление травма прекратява професионалният му път в този спорт и младият изпълнител се насочва към друга своя страст - музиката. Израснал в семейство с музикални традиции, Антонио от малък се ориентира към ударните инструменти. Наред с това прави и първи опити като певец, а от края на 2020 година  вече е част от звездния отбор на “Пайнер” и телевизия “Планета”.

Спортът в голяма степен допринася Антонио да бъде забелязан от утвърдени имена в българската музика и през последните 3 години често получава покани да участва в техни видеоклипове и дори му поверяват главни роли в музикалните ленти. Зрителите на телевизия “Планета” със сигурност ще го разпознаят в клиповете на Емилия и Денис Теофиков – “Акула” и “Тръгвай си”, в “Мамино синче” на Емануела и Джия, както и в “Мило мое” на Денис Теофиков.
Този уикенд Антонио ще почерпи приятели и колеги за своя имен ден – Антоновден, а съвсем скоро феновете на поп-фолка ще бъдат зарадвани и с дебютната му песен и видеоклип в ефира на най-новата и иновативна телевизия в България – Planeta 4K. Ако искате да последвате Антонио в социалните мрежи, потърсете го в Instagram, профилът му там е: @antonio13_official, както и във Facebook - @antonio13official

КАТЕГОРИИ