Антонио влиза в играта с летните хитове

Антонио влиза в играта с летните хитове

“Антонио влиза в играта с летните хитове и то как, песента пръска! Браво момче!... Това момче за пореден път показва, че мястото му е точно там - на музикалната сцена! Успех на песента!... Този песен е хит, супер яко настроение и успешен проект… Антонио е хитът с “Пайнер”, точно от такава песен имахме нужда. Знаеш как да забавляваш с присъствие, момче… Ех, този Антонио…”, са само част от оценките на меломаните за най-новата песен и видеоклип, с които Антонио ги изненада.

2
“Искам още” е по музика и аранжимент на Сандрито Даниелов и текст на Николай Гурманов. Режисьор на видеото е Иван Димитров – Torex, а в клипа участват танцьорите на VS Dance Girls.

“Представям ви “Искам още” – песента, с която започва моето Лято 2024. Забавлявайте се и не забравяйте да искате още от живота и любимия човек! Благодаря на целия екип, работил по проекта. Поздравявам ви с новата си песен… С обич, ваш Антонио!”, бе обръщението на Антонио към всички слушатели и зрители на новия му музикален проект.

С “Искам още” Антонио очаква Лято 2024 да бъде много вълнуващо за него и обещава при всяка музикална среща да радва своите фенове с атрактивно присъствие.

 

КАТЕГОРИИ